Terug naar overzicht

BIMOTA SB6R

BIMOTA SB6R
BIMOTA SB6R
BIMOTA SB6R
BIMOTA SB6R
BIMOTA SB6R
BIMOTA SB6R
BIMOTA SB6R
BIMOTA SB6R
BIMOTA SB6R

BIMOTA SB6R

Prijs: € 9.000,00
Fabrikant: BIMOTA
Model: SB6R
Type: SUPERSPORT
CC: 1100
Cilinders: 4
Bouwjaar: 1998
Kilometers: 21.056
Conditie: ZEER GOED ONDERHOUDEN
Kleur: ROOD
Garantie: GEEN
Referentie: BIMOTA/SB6R

Omschrijving

Deze prachtige Bimota SB6R is een motor die gewoon ongezien mooi blijft. Ze zijn dan natuurlijk ook niet voorzien van de laatste nieuwe gadgets. Maar eigenlijk hebben deze motoren dat ook niet nodig! Ze waren bij hun "geboorte" al echte eye-catchers en dat zijn ze de dag van vandaag nog steeds!

De Bimota SB6R is een verbeterde versie van de SB6, de populairste motor van Bimota (er zijn slechts 600 exemplaren SB6R geproduceerd). De SB6R werd alleen geproduceerd van 1997 tot 1998 en is in veel ogen het toppunt van klassieke Bimota-motorfietsen: brute kracht van een Japanse motor met de stijl van een Italiaans chassis.

  • Bimota SB6R
  • Suzuki Bimota
  • GSX1100R Watergekoeld motorblok
  • 21.056km


- Onze motoren worden afgeleverd inclusief keuringsattest!
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons