OO MOTO

Aan- en verkoop van 2dehands motoren

Wij zijn dé specialist in de aan- en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle merken en beschikken over een enorme voorraad aan onderdelen.

OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs. BMW, Honda, Suzuki, Yamaha, Harley Davidson, Ducati, Kawasaki, Aprilia ... ons aanbod aan motoren is gekend in Limburg en ver daarbuiten! Ook voor de perfecte 2dehands scooter bent u bij ons aan het juiste adres.

logo OO MOTO

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons
logo OO MOTO
logo OO MOTO
logo OO MOTO
logo OO MOTO
logo OO MOTO
logo OO MOTO
Showroom tweedehands motoren

Kom uw motor kiezen

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies staan tentoon in onze ruime en moderne showroom.

Sterke service, kwalitatief en ruim aanbod aan motoren, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid zijn de peilers van ons succes.
Elke motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. "Let op, geld lenen kost ook geld"
  • De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal nooit minder zijn dan 12 maanden. Minimum ontleend bedrag 1250 euro. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever. Adverteerder/V.U./Kredietbemiddelaar, kredietmakelaar: OO MOTO BVBA, BOSEIND 23 3910 PELT BE0831.603.764

 


Nieuws

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een breed gamma aan poetsproducten voor elk type motor. Ook hebben we een breed gamma aan bescherming & smeer producten voor elk type motor!
Wenst u meer info, of wilt u weten wat voor uw type motor het beste is? Of bent u een Die-Hard doorrijder en wilt u graag een extra beschermlaagje over uw motor?
Neem dan gerust contact met ons op, of kom vrijblijvend langs in onze showroom! U bent van harte welkom!

Met sportieve groetjes, OO MOTO

OO MOTO ... waar kwaliteit en service hand in hand gaan!
Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.
Boseind 23 – 3910 Pelt