Terug naar overzicht

APRILIA TUONO 125 ABS

B Rijbewijs is voldoende!

APRILIA TUONO 125 ABS
APRILIA TUONO 125 ABS
APRILIA TUONO 125 ABS
APRILIA TUONO 125 ABS

APRILIA TUONO 125 ABS

Prijs: € 3.500,00
Fabrikant: APRILIA
Model: TUONO 125
Type: NAKED BIKE
CC: 125
Cilinders: 1
Bouwjaar: 2021
Kilometers: 4800
Conditie: ZEER GOED ONDERHOUDEN
Kleur: ZWART
Garantie: 1 JAAR
Referentie: TUONO125/21

Omschrijving

Een mooie, sportieve moto, dat is deze mooie Aprilia Tuono 125 ABS die zich in een zeer goed onderhouden staat bevind. Met maar 4800km van 2021. De looks zijn fantastisch, de rijeigenschappen meer dan goed!

Voorzien van de volgende opties:
- 11KW B Rijbewijs is voldoende!
- ABS

Sportief, dynamisch en met een onmiddellijk herkenbare stijl. Een echte Aprilia-motorfiets, klaar om pure adrenaline en vermaak te bieden, voor alle rijders! Het is de Tuono 125 die is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in Italië en die opvalt door zijn geraffineerde chassis, agressieve vormen en krachtige motor.

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Onze motoren worden afgeleverd inclusief keuringsattest!
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons