Terug naar overzicht

PIAGGIO MEDLEY S 125

ABS

PIAGGIO MEDLEY S 125
PIAGGIO MEDLEY S 125
PIAGGIO MEDLEY S 125
PIAGGIO MEDLEY S 125
PIAGGIO MEDLEY S 125

PIAGGIO MEDLEY S 125

Prijs: € 2.900,00
Fabrikant: PIAGGIO
Model: MEDLEY S 125
Type: MOTORSCOOTER
CC: 125
Cilinders: 1
Bouwjaar: 2022
Kilometers: 5583
Conditie: ALS NIEUW
Kleur: ZWART
Garantie: 1 JAAR
Referentie: MEDLEYS/5583

Omschrijving

ALS NIEUW!
Een werkelijk prachtige Piaggio Medley S 125 ABS 11KW van 2022 met maar 5583km! Deze Piaggio verkeert in een TOP CONDITIE! Deze prachtige motorscooter is niet van nieuw te onderscheiden!

Voorzien van de volgende opties:
- ALS NIEUW!
- ABS
- Topkoffer
- 11KW B Rijbewijs is voldoende!

De pittige en wendbare Piaggio Medley S 125 maakt een statement met zijn prestaties en sportieve esthetiek. De omhullende voorkant combineert perfect met de taps toelopende achterkant voor een look die dynamischer en functioneler is dan ooit, terwijl het voorschild en het stuur een moderne make-over krijgen dankzij een nieuwe full-LED-koplamp en een geavanceerd LCD-instrumentenpaneel in een naadloze mix van stijl en functie.

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Onze motoren worden afgeleverd inclusief keuringsattest!
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons