Terug naar overzicht

VESPA GTS125IE ABS

B Rijbewijs is voldoende!

VESPA GTS125IE ABS
VESPA GTS125IE ABS
VESPA GTS125IE ABS
VESPA GTS125IE ABS
VESPA GTS125IE ABS

VESPA GTS125IE ABS

Prijs: € 3.900,00
Fabrikant: VESPA
Model: GTS125IE
Type: MOTORSCOOTER
CC: 125
Cilinders: 1
Bouwjaar: 2018
Kilometers: 11.887
Conditie: ZEER GOED ONDERHOUDEN
Kleur: BEIGE
Garantie: 1 JAAR
Referentie: GTS125/BEIGE

Omschrijving

Een zeer mooie Italiaanse schone, dat is deze Vespa GTS125IE ABS 11KW. Deze Vespa verkeert in een goed onderhouden conditie, is gebouwd in 2018 en heeft 11.887km. Bovendien is het B rijbewijs voldoende!

Voorzien van de volgende opties:
- 11KW B Rijbewijs is voldoende!
- ABS
- Topkoffer in kleur
- Chrome valprotectie

De Vespa is hartveroverend en vooral stijlvol in de traditie van de Italiaanse scooters. Hij wekt bewondering. Ideaal voor in de stad. Alles aan de Vespa ademt de sfeer van drukke, zonnige steden, ontspannen zijn en levensvreugde. Hij is een soort plaatselijke opklaring. En in zijn verschijning een actueel eerbetoon aan zijn voorouders. Kortom een prachtige motorscooter om te zien, maar vooral heel plezierig om mee te rijden!

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Onze motoren worden afgeleverd inclusief keuringsattest!
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons