Terug naar overzicht

KAWASAKI ER6N

KAWASAKI ER6N
KAWASAKI ER6N
KAWASAKI ER6N
KAWASAKI ER6N
KAWASAKI ER6N

KAWASAKI ER6N

Prijs: € 3.950,00
Fabrikant: KAWASAKI
Model: ER6N
Type: NAKED BIKE
CC: 650
Cilinders: 2
Bouwjaar: 2010
Kilometers: 16.481
Conditie: PERFECT ONDERHOUDEN
Kleur: ZWART
Garantie: 1 JAAR
Referentie: ER6N/10/ZW

Omschrijving

Een werkelijk prachtige Kawasaki ER6N van 2010 met maar 16.481km. Deze Kawasaki verkeert in een PERFECT onderhouden staat, en zal u gegarandeerd nog jaren rijplezier bezorgen!

Voorzien van de volgende opties:
- Nieuwe ketting en tandwielset
- In perfecte staat!
- Wheelstriping

De zitpositie van de ER-6N is verrassend sportief, wat samen met het goed in de hand liggende stuur een prettige, actieve en toch comfortabele rijhouding oplevert. Je kunt ook goed met je voeten aan de grond komen zodat je direct het gevoel hebt alles volledig onder controle te hebben. Een ideale fun bike die u bij elke rit een gegarandeerde lach op u gezicht zal doen verschijnen.

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Onze motoren worden afgeleverd inclusief keuringsattest!
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons