Terug naar overzicht

PIAGGIO MP3LT 300IE YOURBAN

ABS

PIAGGIO MP3LT 300IE YOURBAN
PIAGGIO MP3LT 300IE YOURBAN
PIAGGIO MP3LT 300IE YOURBAN
PIAGGIO MP3LT 300IE YOURBAN
PIAGGIO MP3LT 300IE YOURBAN

PIAGGIO MP3LT 300IE YOURBAN

Prijs: € 5.700,00
Fabrikant: PIAGGIO
Model: MP3LT 300IE YOURBAN
Type: MOTORSCOOTER
CC: 300
Cilinders: 1
Bouwjaar: 2017
Kilometers: 327
Conditie: ZEER GOED ONDERHOUDEN
Kleur: ANTRACIET
Garantie: 1 JAAR
Referentie: MP3LT/17/ANTR

Omschrijving

Een werkelijk prachtige Piaggio MP3LT 300IE Yourban ABS van 2017 met MAAR 327km. Deze Piaggio verkeert in een zeer goed onderhouden conditie! Deze prachtige MP3 komt rechtstreeks van de 1ste eigenaar!

Voorzien van de volgende opties:
- Rechtstreeks van de 1ste eigenaar!
- Onderhoudsboekje is aanwezig!
- Weinig kilometers, maar 327km!
- Rijden zonder motorrijbewijs!
- ABS
- Nieuwe accu

Het drukke stadsverkeer is nu geen obstakel meer. Dankzij de dubbele voorwielen, het hogere veiligheidsniveau en de bijzondere typegoedkeuring van de wendbare MP3-scooters van Piaggio, die u ook met het B-rijbewijs kunt besturen. U hoeft nu niet meer de auto te pakken en het risico te lopen vast te blijven zitten in het verkeer. Ook een scooter kan hoge veiligheidsniveaus en snelle verplaatsingen garanderen. Vooral als hij een wiel méér heeft.

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons