Terug naar overzicht

PIAGGIO MEDLEY 125

ABS - ALS NIEUW!

PIAGGIO MEDLEY 125
PIAGGIO MEDLEY 125
PIAGGIO MEDLEY 125
PIAGGIO MEDLEY 125
PIAGGIO MEDLEY 125

PIAGGIO MEDLEY 125

Prijs: € 2.600,00
Fabrikant: PIAGGIO
Model: MEDLEY 125
Type: MOTORSCOOTER
CC: 125
Cilinders: 1
Bouwjaar: 2021
Kilometers: 1732
Conditie: ALS NIEUW!
Kleur: BLAUW
Garantie: 1 JAAR
Referentie: MEDLEY/125BL/21

Omschrijving

ALS NIEUW!
Een werkelijk prachtige Piaggio Medley 125 ABS 9KW van 2021 met AMPER 1732km! Deze Piaggio verkeert in een TOP CONDITIE! Deze prachtige motorscooter is niet van nieuw te onderscheiden, rechtstreeks van de 1ste eigenaar!

Voorzien van de volgende opties:
- Rechtststreeks van de 1ste eigenaar!
- Onderhoudsboekje is aanwezig!
- Zeer weinig kilometers!
- 9KW Met B Rijbewijs mogelijk!
- ABS
- Topkoffer
- Windscherm

Wendbaar, handig en dynamisch en tegelijkertijd comfortabel en ruim: De Piaggio Medley is een mix van licht gewicht en functionaliteit, ideaal voor de dagelijkse ritjes door de stad. Door de positie van de tank onder de treeplank geniet u van een volledig vrije ruimte onder het zadel voor een opbergvak waar twee integraalhelmen in passen, wat hem ronduit uniek maakt in zijn categorie.

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons