Terug naar overzicht

HONDA CB600F HORNET

ABS

HONDA CB600F HORNET
HONDA CB600F HORNET
HONDA CB600F HORNET
HONDA CB600F HORNET
HONDA CB600F HORNET

HONDA CB600F HORNET

Prijs: € 5.500,00
Fabrikant: HONDA
Model: CB600F HORNET
Type: NAKED BIKE
CC: 600
Cilinders: 4
Bouwjaar: 2012
Kilometers: 9458
Conditie: PERFECT ONDERHOUDEN
Kleur: WIT
Garantie: 1 JAAR
Referentie: CB600F/12/WT

Omschrijving

Een zeer mooie Honda CB600F Hornet ABS van 2012 met MAAR 9458km. Deze Honda is altijd PERFECT onderhouden geweest en dat is er zeker aan te zien! Een prachtige Naked bike. De CB600 F Hornet is een eigentijdse, compacte verschijning. Het bodywork, de krachtbron, het uitlaatsysteem en de wielen; ze lijken op het oog resoluut tot één geheel te versmelten.

Voorzien van de volgende opties:
- Rechtstreeks van de 1ste eigenaar!
- ABS
- Valprotectie van Bike Design
- Uitlaat van dominator met E keur!!

Bij Honda is de CB-modellenlijn een meer als gevestigde waarde! Toch is geen enkele CB die de dag van vandaag rondrijdt oubollig te noemen. Ook de CB 600 F Hornet niet!
De CB 600 F Hornet is een eigentijdse, compacte verschijning. Het bodywork, de krachtbron, het uitlaatsysteem en de wielen; ze lijken op het oog resoluut tot één geheel te versmelten. En dat verschaft de Hornet een robuuste, massieve look, ondanks het feit dat hij met zijn 600cc motor ontegensprekelijk tot de middenklassemotoren behoort.

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons