Terug naar overzicht

SUZUKI GLADIUS 650

SFV650

SUZUKI GLADIUS 650
SUZUKI GLADIUS 650
SUZUKI GLADIUS 650
SUZUKI GLADIUS 650
SUZUKI GLADIUS 650

SUZUKI GLADIUS 650

Prijs: € 3.700,00
Fabrikant: SUZUKI
Model: GLADIUS 650
Type: NAKED BIKE
CC: 650
Cilinders: 2
Bouwjaar: 2009
Kilometers: 17.993
Conditie: ZEER GOED ONDERHOUDEN
Kleur: ZWART
Garantie: 1 JAAR
Referentie: GLADIUS/ZW/09

Omschrijving

Een heel erg mooie en zeer goed onderhouden Suzuki Gladius 650 van 2009 met maar 17.993km. In het stadsverkeer laat de Gladius zich vlot en soepel door het verkeer sturen, ook kan de Gladius meer dan goed meekomen op de snelweg. Kortom de Suzuki Gladius is een mooie, prettige motorfiets!

Voorzien van de volgende opties:
- Onderhoudsboekje is aanwezig!
- Valprotectie Bike Design
- Uitlaat van BOS (SSEC3)
- Tankpad
- Comfort zadel van Top Sellerie
- Wheelstriping

Suzuki heeft zijn Gladius tot in de puntjes verzorgd. Daarvoor gebruiken ze enkele erg “Italiaans” ogende attributen en men durft wel al eens beweren dat de gelijkenis met de Monster 696 dan ook geen toeval is. Een “mid-size” roadster die haar troeven terecht geweldig uitspeelt: het kader, de v-twin motor en een meer als verzorgde look. Dankzij de goede rijpositie, de gewillige motor, de goede versnellingsbak en de juiste geometrie bezorgt de SFV zowel de ervaren als de beginnende motorrijder zeer veel rijplezier!

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons