Terug naar overzicht

H-D ROAD KING CUSTOM 1450

Injectie

H-D ROAD KING CUSTOM 1450
H-D ROAD KING CUSTOM 1450
H-D ROAD KING CUSTOM 1450
H-D ROAD KING CUSTOM 1450
H-D ROAD KING CUSTOM 1450
H-D ROAD KING CUSTOM 1450

H-D ROAD KING CUSTOM 1450

Prijs: € 12.500,00
Fabrikant: HARLEY DAVIDSON
Model: ROAD KING CUSTOM
Type: CHOPPER
CC: 1450
Cilinders: 2
Bouwjaar: 2006
Kilometers: 10.352
Conditie: PERFECTE STAAT!
Kleur: ZILVER
Garantie: 1 JAAR
Referentie: ROADKING/CUSTOM/06

Omschrijving

Als je dacht dat "King off the road" zijn je een bom geld zou kosten, dan is deze Harley een super-kans om eindelijk je droom waar te maken. Namelijk met deze prachtige Harley Davidson Road King Custom 1450 van 2006 met MAAR 10.352km. De Harley Bevind zich in een PERFECT onderhouden conditie!!

Voorzien van de volgende opties:
- Injectie
- Alarm H-D
- Valprotectie
- Voetplaten
- Breed stuur
- White Wall banden
- Chrome sierstukken op het spatbord
- Chrome koplamp kap
- Zijkoffers

De enige manier om de juiste Harley te vinden, is met je handen aan het stuur. De weg naar avontuur is open! Dus kom eens langs om deze prachtige Road King Custom eens te bekijken. Dit is een echte TOPPER in zijn segment. En niet te vergeten,, een ware EYECATCHER!

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons