Terug naar overzicht

HONDA INTEGRA 750

DCT - ABS

HONDA INTEGRA 750
HONDA INTEGRA 750
HONDA INTEGRA 750
HONDA INTEGRA 750
HONDA INTEGRA 750

HONDA INTEGRA 750

Prijs: € 6.000,00
Fabrikant: HONDA
Model: INTEGRA 750 - NC750
Type: MOTORSCOOTER
CC: 750
Cilinders: 2
Bouwjaar: 2018
Kilometers: 44.000
Conditie: ZEER GOED ONDERHOUDEN
Kleur: MAT ANTRACIET
Garantie: 1 JAAR
Referentie: INTEGRA/NC750/DCT

Omschrijving

Een zeer mooie Honda Integra 750 ABS van 2018 met 44.000km. Deze Honda is altijd zeer goed onderhouden geweest, en dat is er zeker aan te zien! Een prachtige motorscooter om te zien, en heerlijk om mee te rijden!

Voorzien van de volgende opties:
- Rechtstreeks van de 1ste eigenaar!
- Onderhoudsboekje is aanwezig!
- DCT Automatische versnellingsbak
- ABS
- Handvatverwarming
- Zijkoffers van Givi
- Topkoffier van Givi 47 Liter

Dankzij een soepel vermogen, een mooi uiterlijk, en een wendbaar rijgedrag is de Integra de perfecte partner voor dagelijkse prestatierijke ervaringen. Ontsnap met een snelle draai aan de gashendel. DCT zorgt dat de Integra extreem vloeiende schakelovergangen maakt zonder ook maar de kleinste hapering - zo rijd je heerlijk comfortabel naar je werk of tijdens een leuk weekendje weg!

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons