Terug naar overzicht

SUZUKI AN400 BURGMAN

25KW A2 Rijbewijs is voldoende!!

SUZUKI AN400 BURGMAN
SUZUKI AN400 BURGMAN
SUZUKI AN400 BURGMAN
SUZUKI AN400 BURGMAN
SUZUKI AN400 BURGMAN

SUZUKI AN400 BURGMAN

Prijs: € 2.800,00
Fabrikant: SUZUKI
Model: AN400 BURGMAN
Type: MOTORSCOOTER
CC: 400
Cilinders: 1
Bouwjaar: 2008
Kilometers: 16.590
Conditie: ZEER GOED ONDERHOUDEN
Kleur: GRIJS
Garantie: 1 JAAR
Referentie: AN400/GR/08

Omschrijving

Een topper van een motorscooter, dat is deze Suzuki AN400 Burgman die zich in een zeer goed onderhouden staat bevind. Met maar 16.590km, van 2008. Een Prachtige motorscooter, en bovendien mag deze met het A2 rijbewijs gereden worden.

Voorzien van de volgende opties:
- Onderhoudsboekje is aanwezig!
- Nieuwe banden!

- 25KW A2 Rijbewijs is voldoende!!

Aangezien België gekend is voor zijn weergrillen, moet een scooter natuurlijk ook in barre weersomstandigheden aan bepaalde verwachtingen voldoen en dat doet deze Suzuki Burgman AN400 meer als prima! Regen deert je nauwelijks en ook de kou heeft veel minder effect op de bestuurder dan bij een gewone motorfiets.

De Burgman kan voor veel doeleinden gebruikt worden. In de stad voelt hij zich in zijn nopjes, de autosnelweg schrikt hem niet af en tijdens hoge snelheden blijft hij uitermate stabiel. Door de zeer grote ruimte onder het zadel, kan je vlot de boodschappen en de helmen kwijt. De Burgman kan makkelijk mee op reis genomen worden. Het zachte zadel biedt veel comfort voor de chauffeur en zijn passagier.

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons