Terug naar overzicht

BUELL XB9SX LIGHTNING

25TH Anniversary Signature edition!

BUELL XB9SX LIGHTNING
BUELL XB9SX LIGHTNING
BUELL XB9SX LIGHTNING
BUELL XB9SX LIGHTNING
BUELL XB9SX LIGHTNING

BUELL XB9SX LIGHTNING

Prijs: € 5.600,00
Fabrikant: BUELL
Model: XB9SX LIGHTNING
Type: NAKED BIKE
CC: 985
Cilinders: 2
Bouwjaar: 2008
Kilometers: 13.785
Conditie: PERFECT ONDERHOUDEN
Kleur: BLAUW
Garantie: 1 JAAR
Referentie: XB9SX/ZW/08

Omschrijving

Een Amerikaans icoon!
Dat is deze PERFECT onderhouden Buell XB9SX Lightning 25th Anniversary Signature edition van 2008 met maar 13.785km. Heel wat details zijn smaakvol en functioneel vormgegeven en het geheel past bij elkaar zodat er een mooie motor ontstaat waar iedereen graag naar kijkt! De wielen, de achterbouw, het robuuste maar sierlijk vormgegeven frame… en de rest mogen jullie zelf gaan ontdekken in onze showroom.

Voorzien van de volgende opties:
- 25TH Anniversary Signature edition!
- Carbon spiegels
- Led knipperlichten voor en achter
- Maar 13.785KM!

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Pelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons