Elke motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering en dit aan het beste tarief en met een zeer vlotte afhandeling! Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat!

Ons aanbod

BMW F800 GS ADVENTURE ABS
Motor beschrijving

Een echte Allrounder!!
Dat is deze prachtige en in een PERFECTE staat verkerende BMW F800 GS Adventure ABS. Met MAAR 9900km, rechtstreeks van de 1ste eigenaar! Voorzien van vele opties!!

Voorzien van de volgende opties:
- 1ste eigenaar
- Onderhoudsboekje is
 aanwezig
- Prijs is inclusief 21%BTW
- ABS
- Alarm
- Handprotectie
- Handvatverwarming
- Kofferset + Topkoffer
- Valbeugels
- Uitlaat van Akrapovic
- Mistlampen
- Middenbok
- Etc,,,,  Deze BMW zit boordevol opties! U bent vrijblijvend van harte welkom in onze showroom, om uitgebreid alle opties van deze prachtige BMW te bekijken.

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)
- We speak English, On parle Français, Wir sprechen deutsch!!

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!

Wij bieden u uitzonderlijke voorwaarden op het motorkrediet: een financiering aan een zeer voordelige rentevoet van 2,24% JKP, met of zonder voorschot!!

Voorbeeld: Gedurende 60 maanden betaalt u 215,00€/maand en dit zonder voorschot. In totaal betaalt u dan slechts 12.900,00 af. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende en persoonlijke simulatie! Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Neerpelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
info@oomoto.be 

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Opties

1ste eigenaar, ABS, Alarm, Handprotectoren, Handvatverwarming, Kofferset, Middenstaander, Mistlamp, Onderhoudsboekje aanwezig, Topkoffer, Valprotectie, Windscherm

Contact details

Openingsuren:

Dinsdag:     van 09u00 tot 21u00     Ook op afspraak!
Woensdag - Donderdag - Vrijdag:    van 09u00 tot 19u00    Zondag en Maandag GESLOTEN
Zaterdag:     van 09u00 tot 16u00        
Bezoek de showroom Tweedehands onderdelen Motor onderhoud