Terug naar overzicht

YAMAHA CYGNUS X

8KW

YAMAHA CYGNUS X
YAMAHA CYGNUS X
YAMAHA CYGNUS X
YAMAHA CYGNUS X
YAMAHA CYGNUS X

YAMAHA CYGNUS X

Prijs: € 1.500,00
Fabrikant: YAMAHA
Model: CYGNUS X
Type: MOTORSCOOTER
CC: 125
Cilinders: 1
Bouwjaar: 2007
Kilometers: 9833
Conditie: ZEER GOED ONDERHOUDEN
Kleur: ANTRACIET
Garantie: 1 JAAR
Referentie: CYGNUSX/125/ANTR

Omschrijving

Een ideale motorscooter, dat is deze Yamaha Cygnus X 125 8KW die zich in een ZEER goed onderhouden staat bevind, met maar 9833 km van 2007. Een Prachtige motorscooter.

Voorzien van de volgende opties:
- Rechtstreeks van de 1ste eigenaar!
- 8 KW
- Met rijbewijs B mogelijk als het vóór 1 mei 2011 was verkregen.

- Voorzien van 1 jaar garantie
- Overname van je huidige motor is mogelijk
- Alle sleutels en nodige documenten zijn aanwezig
- Wij schenken u voor aflevering een GRATIS onderhoud aan, zodat deze motor volledig rijklaar zal zijn! Geen onkosten te voorzien :-)

SUPER VOORDELIGE FINANCIERINGEN OP MAAT!!
Deze motor kan bij ons, met of zonder voorschot, aangekocht worden door middel van financiering. En dit aan het beste tarief met een zeer voordelige rentevoet, en met een zeer vlotte afhandeling. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke simulatie op maat. Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer dan 100 schadevrije TOP occasies mét garantie in onze showroom! OO MOTO is meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de aan -en verkoop van kwaliteitsvolle 2dehands motoren van alle grote merken en dit aan de scherpste prijs!

Onze afdeling OO MOTO PARTS beschikt over een enorme voorraad aan motoronderdelen en heeft misschien wel datgene waar u naar op zoek bent! U kunt deze vinden op onze website: www.oomoto.be Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht! Wenst u meer info: info@oomoto.be of 0477 76 50 40!

Bent u op zoek naar een specifieke motor of specifieke onderdelen? Maar vindt u deze niet terug in ons aanbod? Contacteer ons dan zeker en wie weet kunnen wij u op relatief korte termijn toch verder helpen.

Doorlopend open: dinsdag (9u - 21u), van woensdag tot en met vrijdag (9u - 19u), zaterdag (9u - 16u), zondag en maandag enkel op afspraak.

Boseind 23 – 3910 Neerpelt
GSM: 0477 76 50 40
Tel: 011 66 20 34
www.oomoto.be - info@oomoto.be

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van ons uniek aanbod aan motoren!

Wenst u meer informatie?

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contacteer ons